Opgeruimd staat netjes

Punt 1 op de agenda: Oven uitkuisen

Dringend nodig! Aangezien ik een aanzienlijke tijd geleden een lookbroodje had opgewarmd en de look nogal overvloedig aanwezig was. Met tot gevolg dat deze door het rooster op de bodemplaat was gedruppeld. En omdat ik er echt een kick van krijg om alles altijd direct op te ruimen , zijn we nu een jaar later – ik had toch gezegd een aanzienlijke tijd – en ziet mijn oven er vanbinnen zo uit

Het is niet dat ik ondertussen nog niks heb geprobeerd om het proper te krijgen, maar al die huishoudmiddeltjes op het internet: azijn, citroen, … hielpen niet. Dus de grote middelen ingezet en een bus bref gaan halen in de winkel. En na 4 schoonmaakbeurten – eigenlijk 3, bij de eerste had ik het niet lang genoeg laten inwerken. nota aan mezelf: de volledige gebruiksaanwijzing lezen – ziet de oven er terug fatsoenlijk uit. Nog niet terug hersteld naar zijn gloriedagen, maar het komt in de buurt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s